Start2Boat's initiatiedagen MOTOR- & ZEILBOOT

 

Een hele dag het water op! Afwisselend vaar je mee met een motor- of zeilboot.

Weet je nog niet zo zeker waar je passie ligt? Wil je het verschil en de beleving ervaren tussen een motor- en zeilboot, dan is dit het ideale concept!

Onze vertrekbasis voor dit uniek concept is Nieuwpoort.
We treffen elkaar om 09.30u aan de jachthaven voor een eerste breefing over het verloop van de dag en spreken over de specifieke (vaar) eigenschappen van de twee boten die we hiervoor inzetten.

Het zeiljacht is een Scanmar 35ft (10,6m). Het schip is van Zweedse makelij en kan een volledige grounding aan 6 knopen aan, wat dit jacht ideaal maakt voor een comfortabele, korte of meerdaagse zeilreis.

De motorboot, een rasechte italiaan van het merk Capelli Tempest, is met zijn lengte van 26ft (7,75m) en een krachtige motor van maar liefst 225pk, je ideale partner als je van het stoere en snelheid houdt. (wordt ook wel eens de "4x4 van het water" genoemd!)

Tijdens het varen krijg je meteen ook een stukje theorie aan boord. Handig om te weten wat de voorrangsregels zijn, hoe je je best gedraagt in de vaargeul en wat de etiquette voorschrijft.

Tijdens een korte middagpauze lunchen we aan een zeer democratische prijs in één van de vele lekkere restaurants aan de haven (niet inbegrepen), waarbij we 's namiddags wisselen van boot.

Wat garanderen wij: Beleving, ervaring en fun!

Belangrijk om weten:

Deze initiatiedagen zijn zeer populair! Tijdig inschrijven! Om deel te nemen heb je GEEN vaarbewijs of voorkennis van het varen nodig.
De deelname kost € 95,- p.p. De minimum leeftijd die wij hiervoor hanteren is 16 jaar.

Bekijk hier wat nog beschikbaar is:

 

 

Zelf Start2Boat of Start2Sail partner worden?

Als partner van Start2Boat of Start2Sail geniet je van een aantal bijzondere voordelen. Contacteer ons voor meer info.

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Start2Boat enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Start2Boat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 477 822 999
Email: info@start2boat.be
Website: www.start2boat.be
Facebook: www.facebook.com/Start2boat

9 provincieslaan 16 bus 15,
1083 Ganshoren,
België,
btw nr: BE0647988308